FAQ

Cum pot solicita un împrumut fără dobândă prin intermediul turbocredit.ro?

Tot ce trebuie să faci este să determini suma pe care dorești să o soliciți și să completezi un scurt formular online. Vom găsi un creditor pentru tine, care îți va trimite un contract de împrumut online dacă ești eligibil. Uneori, creditorii au nevoie de o verificare a istoricului pentru a valida informațiile privind angajarea ta sau salariul. Dacă ești de acord cu oferta lor, aceștia vor transfera banii direct către cardul sau contul tău bancar.

Este adevărat că turbocredit.ro este complet gratuit? Există vreo taxă de utilizare a website-ului?

Da, găsirea ofertelor de împrumuturi cu turbocredit.ro este în totalitate gratuită.

Câți bani voi primi?

Majoritatea creditorilor noștri sunt de acord să împrumute de la 100 RON până la 50 000 RON.

Există condiții pentru debitor în vederea obținerii unui împrumut?

Dacă dorești să aplici pentru un împrumut, este necesar: 1. Să fii cetățean legal în România. 2. Să ai vârsta cuprinsă între 18 și 80 de ani. 3. Să ai un card de debit sau un cont bancar valid. 4. Să ai un act de identitate valid. 5. Să ai orice formă de venit (oficial sau neoficial). 6. Să ai o adresă de email și un număr de telefon mobil.

Ce se întâmplă dacă am un scor de credit mic?

Majoritatea produselor de împrumut disponibile prin intermediul turbocredit.ro sunt concepute pentru a sprijini oamenii, chiar și pe cei cu probleme în istoricul de credit. În general, creditorii cu care lucrăm analizează capacitatea ta de rambursare în viitor și nu doar istoricul tău.

Pot să-mi achit împrumutul mai devreme?

Da, poți rambursa împrumutul în orice moment. Cu cât vei plăti mai repede, cu atât vei plăti mai puține dobânzi. Dobânda se acumulează numai pentru acele zile în care ai utilizat efectiv împrumutul. Poți efectua plăți în avans și poți plăti numai pentru zilele în care ai utilizat efectiv fondurile împrumutate.

Ce se întâmplă dacă nu pot rambursa împrumutul?

Contactează creditorul cât mai curând posibil. Deseori există deschiderea de a lucra alături de tine și de a-ți oferi cele mai bune soluții disponibile.

Cum ar trebui să rambursez ceea ce datorez?

Numai creditorul îți poate oferi informații specifice cu privire la împrumuturile tale, inclusiv datele și graficul de rambursare. Perioadele de rambursare pot varia. Te rugăm să contactezi creditorul pentru a întreba despre condițiile împrumutului tău.