Taxe și comisioane

Serviciul de selectare a împrumuturilor turbocredit.ro nu stabilește nicio dobândă pentru utilizarea banilor. Serviciul nostru de căutare a împrumuturilor operează transparent. Nu percepem comisioane. Serviciul nostru este gratuit de utilizat.

Instituția ta financiară specifică taxele pentru întârzierile la plată în contractul tău. Creditorii din România își stabilesc propriile rate ale dobânzii și penalitățile pentru rambursările cu întârziere.

Este important să reții că toate relațiile financiare se stabilesc între tine și creditorul tău, nu între tine și turbocredit.ro. Nu suntem creditori și nu acționăm niciodată ca atare. În calitate de serviciu, doar potrivim debitorii cu instituțiile financiare prin oferirea unei selecții de creditori care oferă împrumuturi de până la 50000 RON pentru o perioadă de patru luni.

Instituția financiară va stabili propriile politici privind acordarea și plata împrumuturilor. Debitorul este de acord cu termenii de la distanță direct pe website-ul creditorului. Tu, în calitate de debitor, poți alege să accepți sau să refuzi condițiile prezentate în acordul de împrumut. Contractul tău detaliază valoarea împrumutului, perioada de rambursare, rata zilnică a dobânzii, taxele și penalitățile.

turbocredit.ro nu poate accesa contractele tale de împrumut. Dacă ai întrebări cu privire la contractul tău de împrumut sau la rambursare, contactează direct creditorul prin mijloacele de comunicare detaliate pe website-ul respectiv.